Stichting Pearl viert moederdag!

posted May 19, 2013, 6:29 AM by Voedselbank Utrecht Overvecht   [ updated Oct 15, 2013, 11:00 AM ]
Ook dit jaar staat Stichting Pearl stil bij moederdag en worden ditmaal de moeders in de wijk Overvecht van Utrecht in het zonnetje gezet.

Middels een samenwerkingsverband met de Voedselbank zijn de moeders verblijd met producten die ze goed kunnen gebruiken.

Alle vrijwilligers van Pearl hebben zich hard gemaakt voor het inzamelen van verzorgingsproducten voor de moeders die gebruik maken van de voedselbank. Naast basis verzorgingsproducten zoals shampoo’s, deodorants en tandpasta’s zijn er ook verwenproducten als gezichtsmaskersen cremes uitgedeeld. Via de voedselpakketten van de Voedselbank hebben deze producten hun weg naar hun eigenaar gevonden. Ook zijn er vijf gezichtsbehandelingen eneen knipbeurt bij een kapsalon verloot onder de moeders.Pearl hoopt met dit klein gebaar een glimlach te toveren op de gezichten van de moeders.

Vrijwilligers van de voedselbank waren erg enthousiast over het initiatief van Pearl en gaven aan dat hier grote behoefte aan is. Zij verwachten dat de moeders deze actie erg zullen waarderen.

Deze actie is inmiddels het tweede samenwerkingsprojecttussen Stichting Pearl en de Voedselbank. In 2012 is bij het offerfeest vlees ingezameld voor de voedselbank. Pearl is een lokale vrouwenstichting die de individuele en maatschappelijke groei van de vrouw tot doel heeft. Zij organiseert allerlei leuke, leerzame en inspirerende activiteiten die bijdraagt aan de ontplooiing van de vrouw.