Over ons‎ > ‎

ANBI

Stichting Voedselbank Overvecht heeft per 1 januari 2016 de ANBI status toegekend gekregen. Dit betekend dat u vanaf nu ook de zeer gewaardeerde donaties kunnen opgeven bij de belasting. Meer informatie en de voorwaarden kunt u hier vinden.
Voor een periodieke gift heeft u het volgende formulier nodig.

RSIN/fiscaal nummer: 852587193

KvK-nummer: 57454558

Contactgegevens:

Het adres van de Voedselbank Overvecht is: ntb
De locatie waar de Voedselbank Overvecht voedselpakketten uitdeelt is Jeanne d’Arcdreef 1, 3561 SB Utrecht (op donderdag).

Doelstelling Voedselbank Overvecht:

Het direct helpen van mensen die onder een bepaald bestaansminimum leven en verder al hetgeen hiermee in de ruimste zin verband houdt, daartoe behoort en/of daartoe bevorderlijk kan zijn. De Voedselbank Overvecht tracht dit doel onder meer te bereiken door: het in stand houden en beheren van een voedselbank in de Utrechtse wijk Overvecht. De stichting beoogt niet het maken van winst. Er zijn geen betaalde medewerkers. Het grootste deel van de inhoud van de voedselpakketten die worden uitgedeeld wordt gedoneerd. Er worden een aantal producten bijgekocht, dit wordt betaald van giften van particulieren en van andere instellingen (zie Gulle Gevers).

Zie de pagina's hieronder voor de (financiële) jaarverslagen door op de map van het betreffende jaar te klikken.
Ċ
Voedselbank Overvecht,
Apr 15, 2017, 8:25 AM
Ċ
Voedselbank Overvecht,
Mar 2, 2018, 8:44 AM
Comments